Asociace DSO České republiky
ObecVotice

Výstava historických fotografií obcí Mikroregionu Hořovicko

Výstava historických fotografií obcí Mikroregionu Hořovicko 1

V loňském roce se Centrum společných služeb rozhodlo v rámci propagace spolku uspořádat výstavu historických fotografií obcí Mikroregionu Hořovicko.

Z dosavadních zkušeností, kdy jsme organizovali výstavu ve výstavní síní, jsme pro tuto výstavu zvolili prostor, kterým se po dobu konání výstavy stala budova Městského úřadu v Hořovicích. Tento netradiční prostor zajistil naší výstavě pozornost i veřejnosti, která do výstavních prostor obvykle nezavítá.

K výstavě byla zajištěna propagace v podobě velkého poutače umístěného na Palackého náměstí a v místním tisku. Zajímavostí výstavy bylo to, že byla soutěžní. Jednotlivé panely nesly pod příslušným číslem fotografie jedné obce a soutěžící tak musel k jednotlivým číslům přiřadit obec Mikroregionu Hořovicko. Pro tři soutěžící se správnými odpověďmi byly připraveny poukazy v hodnotě 500 Kč na nákup knihy dle vlastního výběru v místním knihkupectví.

Na výstavu poskytlo své fotografie 15 obcí, jejichž zástupci se zúčastnili vernisáže a někteří se i aktivně do soutěže zapojili.

Cílem bylo seznámit veřejnost s obcemi Mikroregionu Hořovicko a zároveň zviditelnit dobrovolný svazek obcí Mikroregionu Hořovicko.

Datum vložení: 10. 8. 2021 13:01
Datum poslední aktualizace: 10. 8. 2021 13:02